Nederlandse Samojeden Club
opgericht 13 augustus 1932

Home > Pups > Baas gezocht > Fokkers > Dekreuen > Fokreglement > Gezondheid

Samojeden die door omstandigheden een nieuw tehuis zoeken kunnen op deze pagina vermeld worden. Deze service geldt ook voor niet leden omdat het belang van de hond voorop staat. De enige voorwaarde is dat de aangeboden Samojeed een officiële FCI stamboom heeft.
Info: Corry van den Ham-Nijdam, 06-21266544, corryvandenham@gmail.com

Bijgewerkt op 1 november 2018.
Dash zoekt een goed tehuis.

Dash is een teefje van bijna 6 jaar oud, die wel van een aaitje en een knuffel houdt. Sterker nog: ze komt ze zelf halen en zal het liefst regelmatig bij de baas op schoot kruipen om dit voor elkaar te krijgen.
Daarnaast is Dash een echte werkhond. Lange stukken wandelen door de omgeving vindt ze heerlijk. Spelen met de baas (gewoon lekker in een stuk touw gaan hangen) vindt Dash super.

Normaal gesproken is Dash een rustige hond. Ze blaft niet heel vaak. Ze kan lekker rustig in je omgeving aanwezig zijn.
Omgang met andere honden is helaas lastig. Soms gaat het goed, maar vanuit het niets kan Dash agressief op andere honden reageren.
Helaas is dit het grote probleem tussen Dash en onze andere Samojeed, waardoor wij helaas genoodzaakt zijn om voor Dash een ander huis te zoeken.
Dash kan prima als hond alleen in een gezin. Kinderen geen bezwaar, maar oudere kinderen genieten de voorkeur. Maar geen andere honden of katten.

Heeft u belangstelling voor Dash en wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Dorien Damstra.
06-44655055
dorien@lusjkaya.nl


Klik op de foto voor een groter formaat

dash1  dash3  dash2
De NSC aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door – al dan niet door derden aangeboden – informatie op deze site.

© 2016 Nederlandse Samojeden Club